Termékek

 

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

1. Az onlinepapirbolt.hu irodaszer webáruházban kiválasztott és megrendelt terméket Eladó a Vevőnek küldött rendelési visszaigazolásban szereplő időpontban szállítja ki a Vevő által a megrendelés során jelzett szállítási címre.  Eladó kereskedelmi célú üzlethelyiséget is üzemeltet, ezért a megrendelt áruk, termékek személyes átvételére is van lehetősége. A megrendelt termékeket – az ország egész területére – saját szállítóeszközzel vagy futárszolgálat segítségével juttatjuk el Vevönkhöz.

2. Eladó az onlinepapirbolt.hu irodaszer webáruházban kiválasztott és megrendelt terméke(ke)t – amennyiben valamennyi megrendelt termék, a kért mennyiségben raktáron van - a megrendelést követően 24 – 48 órán belül házhoz szállítja az alábbiak szerint:

 

  • Az adott napon 15 óráig beérkezett megrendeléseket egy munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak, a következő napon az ország bármely pontján, a megrendelésben feltüntetett címen, munkaidőben megtörténik a kézbesítés.

  • Az adott napon 15 óra után beérkezett megrendeléseket két munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak, a következő napon az ország bármely pontján, a megrendelésben feltüntetett címen, munkaidőben megtörténik a kézbesítés.

 

Amennyiben bármely megrendelt termék nincsen raktáron vagy a kért mennyiség nem áll rendelkezésre, erről a Eladó a legrövidebb időn belül értesíti a Vevőt. Ebben az esetben a Felek megállapodhatnak a megrendelés részletekben történő teljesítésében, illetve a megrendelt termékek közül utolsóként beérkezett termék beérkezését követő együttes kiszállításban. Ilyen esetben a szállítási határidő az utolsó termék beérkezési időpontjának függvénye. A hétvégén vagy ünnepnapokon érkezett megrendelés a munkaszüneti napot követő első munkanapon számít beérkezettnek.

3. A megrendelési adatlap „megjegyzés a rendeléshez” rovatában a Vevő kéréseket fogalmazhat meg a megrendelés teljesítésével kapcsolatban, amelyeket Eladó igyekszik a lehető legnagyobb mértékben figyelembe venni. Meghatározott időpontra (órára) történő kiszállítást Eladónak alapesetben nem áll módjában vállalni. A várható szállítási napon kérjük, tegye lehetővé a futárnak, hogy a megrendelt termékeket átadhassa. A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik.

4. A Vevő termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a szállító jelenlétében a csomagot tételesen ellenőrizni. Bármilyen probléma felmerülése esetén értesítse az Eladó ügyfélszolgálatát. Az átvételt követően sérülésre, hiányosságokra vonatkozó reklamációt Eladónak nem áll módjában elfogadni.

5. Eladó a szerződésben vállalt határidőn belül történő teljesítésért mindent megtesz. Ha a szerződést ennek ellenére mégsem tudja teljesíteni, haladéktalanul tájékoztatja a Vevőt, valamint a már megfizetett összeget visszatéríti. Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén Eladót kártérítési kötelezettség nem terheli. A kiszállítás során keletkező károkért a kiszállítást végző futárszolgálat tartozik felelősséggel.

 

6. a., A kiszállítás díjai Magyarország határán belül.

 

  • A nettó 27.559 Ft (bruttó 35.000 Ft) feletti megrendelések kiszállítása ingyenes.

  • A nettó 3.937 Ft (bruttó 5.000 Ft) – nettó 27.558 Ft (bruttó 34.999 Ft) közötti megrendelések kiszállítása nettó 1.200 Ft (bruttó 1.524 Ft)

  • A nettó 0 Ft – 3.936 Ft (bruttó 4.999 Ft) közötti megrendelések kiszállítása nettó 1.400 Ft (bruttó 1.778 Ft).

  • A bevásárló központokba való kiszállítás minden esetben + nettó 1.100 Ft ( bruttó 1.397 Ft)

  • 40kg-nál súlyosabb csomagok kiszállítási díja nettó 2.500 Ft (bruttó 3.175 Ft)

 

Szállítási díjak Magyarország határin belül táblázatban ( bruttó ) : 

A webáruházban megrendelt termék összege

1 – 4999 Ft kosárérték között

5000 - 34.999 Ft kosárérték között

35.000 Ft kosárérték felett

Általános rendelés ( 40 kg alatt )

1778 Ft

1524 Ft

ingyenes

Túlsúlyos rendelés ( 40 kg felett )

 

3175 Ft

 3175 Ft

 3175 Ft

 

 

Kiszállítást saját szállítóeszközzel vagy futárszolgálat segítségével alkalmazzuk, melynek összege a mindenkori díjszabás érvényes. Ebben az esetben Ön átvételkor a szállító dolgozójának fizeti ki a rendelt termékek vételárát és az utánvét összegét, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és az utánvétes szállítási költséget.  A fenti díjak nem vonatkoznak az 40 kg-nál nehezebb illetve a túlméretes csomagokra. 

Túlméretes csomag azt jelenti, hogy meghaladja a maximális övméretet, amely 3 méter vagy a maximum 1,75 méter hosszúságot.

(Övméret számítása: 2 X szélesség + 2 X magasság + 1 X hosszúság.)

(A túlméretes csomagok szállításának felára 1000Ft + ÁFA.)  

Ezek szállítási díját, a megrendelést követően egyeztetjük Önnel. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

7. Ha egy Vevőtől ugyanazon a napon több megrendelés is érkezik, ezek a házhozszállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre, és csak a nettó 27.559 forint értéket meghaladó megrendelések házhozszállítása ingyenes. Ennek gyakorlati oka van: egy-egy megrendelés beérkezése után Eladó becsomagolja a szállítmányt és újabb csomagot a futárszolgálat is külön szállítmányként kezeli és számlázza azt Eladó felé.

8. A már leadott megrendelésekhez Eladónak alapesetben nem áll módjában újabb tételeket hozzátenni illetve a különböző megrendelések összevonása alapesetben nem lehetséges. A Vevő egyedi kérésére azonban Eladó ügyfélszolgálata megvizsgálja az adott megrendelés kiegészítésének valamint különböző megrendelések összevonásának lehetőségét.

Fizetési feltételek

1. Új Vevők esetében Eladó kezdetben a szállítással egyidejű készpénzes fizetést alkalmaz, melynek formája lehet utánvét illetve előre utalás. Későbbiekben az üzleti kapcsolat elmélyülésével a Vevő kérésére lehetőség van normál átutalásra a külön szerződésben megállapított határidővel és hitelkeret összegéig. Amennyiben egy Vevőnek lejárt, kifizetetlen számlája van, annak kiegyenlítéséig csak készpénzes fizetésre szolgálja ki az Eladó. A fizetés napjának az a nap tekintendő, amelyen a vételár Eladó folyószámláján megjelenik. Késedelmes fizetés esetén Vevő jelen szerződés alapján elfogadja és vásárlásaival elismeri, hogy Eladó késedelmi kamatot számol fel. A késedelmi kamat mértéke a mindenkori jegybanki alapkamat kétszerese.

2. Utánvét: Kiszállításkor a futárnak készpénzben fizetendő az áru ellenértéke. A készpénzfizetési számlát a csomag tartalmazza.

3. Előre utalás: A megrendelést követően Eladó átutalásos számlát állít ki, majd ennek másolatát elektronikus úton (e-mailben) eljuttatja a Vevőnek. Amikor a fizetendő összeg megérkezik Eladó bankszámlájára, a Eladó intézkedik a megrendelt termékek kiszállításáról. A számla eredeti példányát a csomag tartalmazza.

4. Átutalás: A megrendelést követően Eladó intézkedik a megrendelt termékek kiszállításáról. A számla eredeti példányát vagy a csomag tartalmazza, vagy pedig postai úton kerül megküldésre Vevő részére.

Árak 

1. Webáruházunkban feltüntetett valamely szolgáltatásunk kizárólag akkor ingyenes, ha az külön feltüntetésre kerül, ellenkező esetben annak igénybe vételéért minden esetben az ott feltüntetett ellenértéket kell vásárlónknak megfizetni. Eladó szabadon élhet az árváltoztatás jogával. Az árváltozások akkor lépnek életbe, amikor a webáruházban online megjelennek. Webáruházunkban minden esetben a termék ÁFA összegét tartalmazó ára kerül feltüntetésre. Az árak minden esetben a Magyar Köztársaság törvényes fizetőeszközében kerülnek megállapításra. 

 

2. Amennyiben Eladó minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruházban feltüntetésre, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Eladó nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a vásárló elállhat vásárlási szándékától. 

 

Kosaram